Gynaecologie Amsterdam onderhoudt een goed contact met de omringende huisartsen en ziekenhuizen. 

Bij acute klachten na ingrepen of plaatsing van spiralen kunt u buiten kantooruren terecht bij de Spoedeisende Hulp van het OLVG Oost.

Gynaecologie Amsterdam verwijst u afhankelijk van de klacht en uw voorkeur naar 

Het OLVG

Het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis bij oncologie

het AUMC voor academische zorg

De Bergman klinieken 

Voor verwijzingen op het gebied van de seksuologie verwijzen wij u naar Aukje Schade of Ceryl Janssen, of een andere seksuoloog van uw voorkeur.

Voor (bekken)fysiotherapie verwijzen wij u graag naar Groepspraktijk Minerva waarmee wij ook regelmatig de patiënten samen bespreken of naar een andere therapeut van uw voorkeur. Voor dieetadviezen, met name voor PCOS, werken wij samen met de diëtistes van Lifestyle & Hormones.

Wij betrekken onze medicatie van Apotheek De Lairesse en Gynaecologie Amsterdam werkt ook met hen samen op het gebied van kwaliteit. Ook werkt Gynaecologie Amsterdam  samen met Holland Health Clinic voor op maat gemaakte preventieve zorg. 

Wanneer bij Gynaecologie Amsterdam  bloedonderzoek moet worden verricht, dan is de dichtstbijzijnde prikpost op 2 minuten lopen van de praktijk vandaan: hoek Ite Boeremalaan/Anna Spengerstraat en Pesthuisweg. Adres is Ite Boeremastraat 1, openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag: 8.00-14.00 uur en zaterdag 09.00 tot 11.00 uur. Dit lab heeft een ISO 15189 accreditatie. Voor andere locaties, zie bloedafname locaties OLVG.

Voor bloed-microbiologisch en pathologisch onderzoek zijn wij aangesloten bij het OLVG. 

Gynaecologie Amsterdam werkt samen met Medned Information Consultancy en gebruikt Neozis als elektronisch patiëntendossier.

U kunt ons vinden op Zorgkaart en op Google Maps en een review achterlaten

Gynaecologie Amsterdam heeft de ZKN certificering.