Gynaecologie Amsterdam  staat voor u klaar.

Ons verhaal

Goede zorg is voor ons vanzelfsprekend en ook dat je als vrouw goed voor jezelf zorgt. Toch zien we nog vaak vrouwen die bezorgd zijn en vragen hebben, of lang wachten met hun klachten, voordat zij een afspraak maken.
Zorg goed voor uzelf en maak een afspraak, de deur staat echt voor u open.

Onze artsen

Onze praktijk is van bescheiden grootte en mede daarom krijgt u van ons de meest persoonlijke aandacht.

Dr. C.L. van der Wijden
Dr. C.L. van der WijdenBIG-nummer: 19025034801
Carla van der Wijden, oorspronkelijk tropenarts, heeft in meerdere landen en organisaties gewerkt. In haar werk staan betrokkenheid, luisteren en persoonlijke aandacht centraal.
Zij heeft een brede interesse en gaat samen met u op zoek naar de beste behandeling. Haar interesse betreft de algemene gynaecologie en met name de anticonceptie, de bekkenbodem (inclusief incontinentie) en endocrinologie (cyclusstoornissen, fertiliteit).

Naast haar werk als gynaecoloog gaf zij tot voor kort als bedrijfskundige les op Nyenrode en de Universiteit van Amsterdam over patiëntgerichte zorg.

Dr. Giel van Stralen
Dr. Giel van StralenBIG-nummer: 29056189201
Dr. Giel van Stralen heeft in meerdere ziekenhuizen in binnen- en buitenland gewerkt. Tevens heeft hij ervaring als docent, onderwijsontwikkelaar en bestuurder. Hij is een betrokken gynaecoloog die u, en de reden van uw bezoek aan de kliniek, centraal stelt. Hij kan goed luisteren en is speciaal geïnteresseerd in algemene gynaecologie, echoscopie, anticonceptie, hevig menstrueel bloedverlies, afwijkende uitstrijkjes en fertiliteit. Naast zijn werk als gynaecoloog geeft hij trainingen aan jonge artsen die op de verloskamer gaan werken en huisartsen in opleiding. Giel van Stralen werkt bij Gynaecologie Amsterdam vanwege de tijd en aandacht die er aan iedere patiënt besteed wordt.
Drs. Marijn van Zetten
Drs. Marijn van ZettenBIG-nummer: 29910033901
Drs. van Zetten is sinds 2015 gynaecoloog en deed haar opleiding in Duitsland. In 2016 kwam zij terug naar Nederland en heeft in verschillende ziekenhuizen gewerkt. Zij is een breed opgeleide en ervaren gynaecoloog geworden. Met veel plezier is zij gestart in Amsterdam, en heeft gevonden wat zij zocht voor de patiënt. Er is voldoende tijd voor de patiënt, zodat zij de persoon achter de patiënt kan zien en daardoor goed kan meedenken om de kern te vinden van de klacht.
Naast het werk in Amsterdam houdt zij van skiën en trekt er graag met haar jonge gezin op uit.

“Hele fijne dokter, luistert naar onze vragen, geeft heel duidelijk uitleg en kijkt verder dan alleen de medische feiten en gegevens. Geeft veel vertrouwen.”