Gynaecologie Amsterdam  staat voor u klaar.

Ons verhaal

Goede zorg is voor ons vanzelfsprekend en ook dat je als vrouw goed voor jezelf zorgt. Toch zien we nog vaak vrouwen die bezorgd zijn en vragen hebben, of lang wachten met hun klachten, voordat zij een afspraak maken.
Zorg goed voor uzelf en maak een afspraak, de deur staat echt voor u open.

Onze artsen

Onze praktijk is van bescheiden grootte en mede daarom krijgt u van ons de meest persoonlijke aandacht.

Dr. C.L. van der Wijden
Dr. C.L. van der WijdenBIG-nummer: 19025034801
Carla van der Wijden, oorspronkelijk tropenarts, heeft in meerdere landen en organisaties gewerkt. In haar werk staan betrokkenheid, luisteren en persoonlijke aandacht centraal.
Zij heeft een brede interesse en gaat samen met u op zoek naar de beste behandeling. Haar interesse betreft de algemene gynaecologie en met name de anticonceptie, de bekkenbodem (inclusief incontinentie) en endocrinologie (cyclusstoornissen, fertiliteit).

Naast haar werk als gynaecoloog gaf zij tot voor kort als bedrijfskundige les op Nyenrode en de Universiteit van Amsterdam over patiëntgerichte zorg.

Drs. S. Braam
Drs. S. BraamBIG-nummer: 19910426701
Sanne Braam is gynaecoloog sinds vorig jaar, 2021. Zij heeft haar opleiding gevolgd in Amsterdam en haar aandachtsgebieden zijn de voortplantingsgeneeskunde (vruchtbaarheidsproblemen en -behandelingen) en de benigne gynaecologie (goedaardige aandoeningen, zoals menstruatieklachten). Collega’s beschrijven haar als een geduldige en betrokken arts.

Naast haar werk op medisch vlak volgt zij sinds kort een opleiding grafische vormgeving en gaat zij graag op pad met haar gezin, zowel in als buiten de stad.

Drs. P.J.A. van der Lans
Drs. P.J.A. van der LansBIG-nummer: 09032850801
Drs. van der Lans versterkt vanaf 1 juli 2022 het team van gynaecologen. Na bijna twintig jaar als gynaecoloog te hebben gewerkt in de ZGT en het MST in Twente, is zij neergestreken in Amsterdam. Zij is opleider geweest van klinisch verloskundigen en tropenassistenten. Ook zij is begonnen als arts internationale gezondheidszorg en tropengeneeskunde en is lid van een onderzoeksteam dat de geboortezorg bij asielzoekers in kaart brengt. Haar kernwaarden zijn vernieuwing, communicatie en samen met de cliënt tot een gepaste oplossing komen. Gezien haar brede klinische ervaring kunnen alle patiënten bij haar terecht; speciale interesse heeft zij in de menopauzeproblematiek en buikpijn.

“Hele fijne dokter, luistert naar onze vragen, geeft heel duidelijk uitleg en kijkt verder dan alleen de medische feiten en gegevens. Geeft veel vertrouwen.”