Stuur ons een bericht voor verdere informatie of om een afspraak te maken.

U kunt van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur bellen voor een afspraak, of vul hieronder het formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor het maken van een afspraak heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. Voor de zorg binnen onze kliniek geldt dat de behandeling onder de basisverzekering valt. Het maakt daarom voor uw vergoeding van de behandeling niet uit of u naar onze kliniek komt, of naar een andere zorginstelling of ziekenhuis gaat. Wanneer u verzekerd bent bij verzekeraars Zilveren Kruis, VGZ, ONVZ, NV Univé Zorg, IZA zorgverzekering of NV zorgverzekeraar UMC gaat de rekening direct naar uw verzekeraar. Indien u een andere zorgverzekering heeft is er een tussenstap. Na de behandeling ontvangt u van ons een nota. Deze kunt u dan indienen bij uw zorgverzekeraar. U betaalt aan ons het bedrag wat de verzekeraar aan u betaalt inclusief uw door uw zorgverzekeraar ingehouden eigen risico. Verdere details krijgt u bij uw bezoek aan ons.

Indien u geen verwijzing heeft en een afspraak wilt maken met de gynaecoloog dan dient u het consult zelf te betalen. Dan betaalt u de zogenoemde passantentarieven.

Hier vindt u onze tarieven

Contactformulier voor vragen en afspraken

Contact Info

De praktijk bevindt zich in het AOC Gebouw

Ingang door de draaideur, voor de receptie links met de lift naar de 1e etage. Uit de lift rechts de hoek om, daar is de wachtkamer. U wordt opgehaald.